Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Αλληλογραφία με email δεύτερη Υπενθύμιση

Νέο μήνυμα στα μέλη μας  

Λόγω της μικρής σχετικά συμμετοχής των μελών μας στη προσπάθεια μείωσης του κόστους ταχυδρομικής επικοινωνίας μας μαζί τους εστάλει σε όλα τα μέλη μας που έχουν δώσει email αλλά όχι σε αυτούς που συμμετέχουν ήδη. 

Πιστεύουμε ότι είναι πολύ περισσότεροι οι συνέταιροι που δέχονται την απόφαση της συνέλευσης αλλά επειδή δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτές τις διαδικασίες δεν έχουν πάρει ακόμη τη πρόσκληση. 

Μπορείτε αν θέλετε να βοηθήσετε απευθυνόμενοι σε γνωστούς σας μέλη μας να μας δώσουν τρόπο να έρθουμε σε επαφή μαζί τους. 

Το μήνυμα που στάλθηκε στις 15 /9/21 εινααι το παρακάτω και έφερε περίπου 60 νέες συμμετοχές σε δύο μέρες . Η προσπάθεια συνεχίζεται.   

 <<  Αγαπητέ συνεταίρε 

Μετά την παρέλευση δύο μηνών, δυστυχώς η συμμετοχή των μελών μας στη προσπάθεια για περιστολή της δαπάνης ταχυδρομείου αλλά και άμεσης επαφής με τα μέλη μας, βρίσκεται σε 120 απο 620 μέλη ενω σε 320 απο αυτούς στάλθηκε η σχετική απόφαση της συνέλευσης. 

Ίσως φάνηκε ότι είναι απαραίτητη η αποστολή υπεύθυνης δήλωσης σε έντυπη μορφή και αυτό άφησε την απάντηση για αργότερα ακόμα και σε κάποιους που συμφωνούν με την απόφαση. 

Να κάνουμε σαφές ότι είναι αρκετή η απάντηση σας στο μήνυμα αυτό με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό ταυτότητας ή το ΑΦΜ σας και τη φράση " συμφωνώ με την απόφαση της Γ Συνέλευσης της 4/7/21 για την αλληλογραφία "

Στις 18/9/21 θα γίνει ταχυδρομική αποστολή για τις Εκλογές και θα εξαιρεθούν μόνο  όσοι έχουν στείλει δήλωση μέχρι τις 17/9/21.

Αυτοί φυσικά θα πάρουν την πρόσκληση στα email τους που είναι σίγουρη και άμεση ενημέρωση. 

Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας. 

Για το ΔΣ Μαντζαφός Χαράλαμπος Γραμματέας. >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.