Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Οικοδ. Συνεταιρ. ΕΛΔΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2021 - Υπενθύμηση

Υπενθύμιση για Υποψηφιότητες

Η μέχρι σήμερα υποβολή υποψηφιοτήτων είναι μικρή και ίσως οριακή . 
Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής λήγει τη ΔΕΥΤΕΡΑ  4 / 10 / 21
στις 12 το μεσημέρι που θα διαμορφωθεί το ψηφοδέλτιο για έγκριση από το ΔΣ. 
Καλείστε να βοηθήσετε στη διαμόρφωση αλλά και ανανέωση των οργάνων μας. 
Ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνεται σε νέους ( ηλικιακά ) συνεταίρους για να ρίξουμε το μέσο όρο ηλικίας των οργάνων και να υπάρχει συνέχεια στο έργο μας.  
Περιμένουμε τη θετική ανταπόκριση σας . 

Οι Γ.Σ για εκλογές θα γίνει (Εάν δεν έχουν απαρτία οι δύο προηγούμενες στις 9 και 16 /10/21 ) οπωσδήποτε στις 23/10/21 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ  στη Πανελλήνια Ομοσπονδία  Ενέργειας  Σωνίερου 18 και Κ. Παλαιολόγου Πλ. Βάθη Αθήνα. ( στάση Μετρό Μεταξουργείο ) και θα συνεχιστεί η εκλογική διαδικασία μέχρι τις 16:30  .
Όποιος για κάποιο λόγο δεν έχει πάρει πρόσκληση ( Ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά ) μπορούμε να τη στείλουμε στο email του αν μας το ζητήσει στο alkioni2012@gmail.com 
Αίτηση  υποψηφιότητας υπάρχει στη καρτέλα ΧΡΗΣΙΜΑ και αν την αντιγράψετε ( Επιλογή και αντιγραφή του κειμένου της ) μπορείτε να την επικολλήσετε σε νέο email προς alkioni2012@gmail.com  και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στα κενά και να το στείλετε. 
Δεκτές όλες οι απορίες σας στο ίδιο email   και θα πάρετε οπωσδήποτε απάντηση επιβεβαίωσης .

Να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας για τυχόν αλλαγές λογω μέτρων υγειονομικού ενδιαφέροντος και απαγορεύσεις.  Υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων σε όλη τη διάρκεια των εργασιών μας. 
Καλό ΠΣΚ 
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.