Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Αλληλογραφία του συνεταιρισμού με τα μέλη του

Υπενθύμιση για επικοινωνία μας με Ηλεκτρονικό  ταχυδρομείο       ( email )

 Γεια σας και καλό φθινόπωρο.

Στις 31 /7 / 2021 στάλθηκε σε 300 μέλη μας ( που έχουν δώσει email ) η απόφαση της γενικής συνέλευσης της 4 Ιουλίου 2021 για περιστολή δαπανών από τη ταχυδρόμηση των επιστολών και των προσκλήσεων προς τα μέλη μας. 
Συνημμένα υπήρχε ανακοίνωση με το σκεπτικό και υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης για το θέμα. 
Μέσα σε όλο τον Αύγουστο παραλάβαμε μόνο 50 συμμετοχές . Όπως καταλαβαίνουμε ο αριθμός είναι ελάχιστος και έτσι ετοιμάσαμε και στείλαμε σε 311 μέλη μας ( και αυτούς που συμμετείχαν, για ενημέρωση τους ) νέο μήνυμα υπενθύμισης στις 4/9/21. 
Επισυνάπτεται το κείμενο και διευκρινίζεται ότι για όσους δεν έχουν τρόπο να στείλουν κανονική δήλωση είναι ΑΡΚΕΤΟ και καταχωρείται στη θέση της το αντίγραφο του απαντητικού email σας που θα αναφέρει τα στοιχεία σας ( Ονοματεπώνυμο - Πατρώνυμο  -Αρ. Μερ. )  και τη φράση συμφωνώ με την απόφαση της ΓΣ  για την αλληλογραφία μόνο στο email μου.  
Έτσι δεν υπάρχει κανένα κόλλημα και μπορεί να προχωρήσει το θέμα. Τα στοιχεία σας είναι απαραίτητα για λόγους ταυτοπροσωπίας και αποφυγής λαθών από συνωνυμίες κλπ. 
Να επισημάνουμε ότι περι τα τέλη του μήνα και αμέσως μετά θα έχουμε δυο ταχυδρομήσεις λόγω εκλογών και ΓΣ που θα γίνουν με τον παλαιό τρόπο αν οι επιστολές δε μειωθούν κατά το ήμισυ  τουλάχιστον αφού έχουμε τα email 320 . Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα φτάσουμε τα 500 μέλη και θα μείνουν μόνο αυτοί που για ειδικούς λόγους δε μπορούν να έχουν τέτοια δυνατότητα. 
Πιστεύουμε ότι όλοι μας θέλουμε να μειώσει ο συνεταιρισμός τα ταχυδρομικά του έξοδα κατά 1000 με 1500 Ευρώ το χρόνο παρέχοντας άμεση και βεβαιωμένη πληροφόρηση και επικοινωνία.  
Παράκληση για να απευθυνθείτε  σε κάθε γνωστό σας μέλος μας να στείλει email αν δε το έχει κάνει. 
Δυστυχώς Δεν έχουμε άλλο τρόπο να το ζητήσουμε αν και το αναφέρουμε σε όλες μας τις επιστολές τα τελευταία 3-4 χρόνια. 
Ευχαριστούμε για τη προσοχή και τη βοήθεια  σας
Το   Διοικητικό Συμβούλιο  .
Το πλήρες κείμενο της Υπενθύμισης  είναι :

Παραθεριστικός Οικοδομικός συν/μός η Αλκιόνη συν.π.ε.

Ασπρόπυργος  3/9/2021                           Αρ. Πρωτ : 1493

                                       Υπενθύμιση - Σημαντική Ενημέρωση

Αγαπητέ συνέταιρε,

 Το ΔΣ του Συνεταιρισμού μας,  προσπαθεί να υλοποιήσει την απόφαση της Γεν. Συνέλευσης της 4ης Ιουλίου 2021 σχετικά με την ελάττωση της αποστολής της  αλληλογραφίας με ταχυδρομική επιστολή. Όπως έχει επισημανθεί το όφελος που επιτυγχάνεται είναι διπλό. Αφενός η μείωση του κόστους ταχυδρόμησης και αφετέρου η άμεση και διασφαλισμένη παραλαβή της επιστολής στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

 Προηγούμενη ενημερωτική επιστολή μας εστάλη σε 300 μέλη που μας έχουν γνωστοποιήσει το email τους μέχρι την 1/8/21.

 Αν και η δαπάνη με το ταχυδρομείο ξεπερνά το ένα ευρώ (1€) ανά επιστολή, η ανταπόκριση των μελών στην απόφαση της Γεν. Συνέλευσης δεν άγγιξε ούτε το 10% των επιστολών που αποστέλλονται.

 Όπως καταλαβαίνετε δεν έχει νόημα η ενημέρωση και με τους δύο τρόπους  εάν εσείς δεν ανταποκριθείτε στο να μας στείλετε τη συναίνεση σας έτσι ώστε να λαμβάνετε την αλληλογραφία σας στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Για εμάς είναι επιπλέον κόπος ο διαχωρισμός των επιστολών, αλλά προσβλέπουμε στο οικονομικό όφελος που προκύπτει για το Συνεταιρισμό και γι' αυτό προσπαθούμε. Σε περίπτωση όμως μη ανταπόκρισής σας, δυστυχώς θα παραμείνουμε στην παραδοσιακή ταχυδρόμηση.

 Θεωρούμε ότι υπάρχει δυνατότητα και με την συνεργασία όλων μας, να παραμείνουν λιγότερα από 100 μέλη που θα παίρνουν ταχυδρομική επιστολή, μιας και όλοι πλέον διαθέτουμε email δικό μας ή συγγενικού μας προσώπου.

 Για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας παρακαλούμε απαντήστε μας στην ίδια διεύθυνση email, συμπληρώνοντας τα παρακάτω :

 Επώνυμο: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _Όνομα: _ _ _ _ _ __ __ _ _ _ Πατρ: _ _ _ _ _ _ _ _ _

 Αρ. Αστυν. Ταυτ: _ _ _ _ _ _  _Α.Φ.Μ. : _ _ _ _ _ __ _  Αρ. Μερ.(Μητρ.) _ _ _   Οικόπεδο: _ _ _

 Τηλέφωνα : _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Email: _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _

 « Παρακαλώ η ενημέρωση μου να γίνεται από τώρα και στη συνέχεια μόνον ηλεκτρονικά (στο email μου) σύμφωνα με την απόφαση για την αλληλογραφία της Γ.Σ. της 04/07/2021 »

  Το ΔΣ δε μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο χωρίς τη δική σας βοήθεια και τη σαφή δήλωση σας για αυτό.

Μπορείτε να βοηθήσετε να δώσουν τα email τους και όσοι γνωστοί - φίλοι δεν το έχουν πράξει.

Λάβετε υπόψη σας ότι προς το τέλος του μήνα και πολύ σύντομα στη συνέχεια, θα επακολουθήσουν δύο ταχυδρομήσεις επιστολών, άρα καταλαβαίνετε το όφελος που μπορεί να προκύψει με τη συνεργασία σας.

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε σύντομα για να αποδώσει η όλη μας προσπάθεια.

 Τέλος σας κάνουμε γνωστό ότι στο εξής ενημέρωση με email θα έχουν μόνο αυτοί που έχουν στείλει δήλωση και όχι όσοι με κάποιον τρόπο απλά έχουν γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στη προσπάθεια περιστολής των δαπανών μας.

ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ.

Ο Γραμματέας                                                                      Ο Πρόεδρος

 Μαντζαφός Χαράλαμπος                                                    Βιτωράτος Αλέξιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.