Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παραθεριστικός Οικοδομικός Συνεταιρισμός προσωπικού ΕΛ.Δ.Α ΣΥΝ.ΠΕ
17Ο χλμ Εθν. Οδού Αθηνών – Κορίνθου 19300 Ασπρόπυργος
ΤΗΛ. 210 55.33.337 FAX 210.55.33.241 e-mail:oikodomikos@helpe.gr

Ασπρόπυργος 27/07/2013 Αρ. Πρωτ : 1228

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Η Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η

Πραγματοποιήθηκε στις 07/07/2013 η προγραμματισμένη επαναληπτική Γεν. Συνέλευση Ισολογισμού – Απολογισμού του Συνεταιρισμού και ελήφθησαν αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Εγκρίθηκαν ο Ισολογισμός και ο Απολογισμός δράσης του Δ.Σ και διαβάστηκε η εγκριτική έκθεση του Εποπτικού Συμβουλίου. Αξιοσημείωτο είναι ότι αυξήθηκαν ανησυχητικά οι οφειλές από εισφορές των μελών μας (περίπου 99.000 € έως τον Ιούνιο του 2013 ) παρά την μείωση τους στα 10 € το μήνα. Δεν μας είναι ευχάριστο να κινήσουμε νομικές διαδικασίες χρεώνοντας σας με επιπλέον έξοδα. Για τον λόγω αυτό δόθηκε μικρή ανοχή χρόνου ώστε το συντομότερο να τις τακτοποιήσετε. Όσοι δε, έχουν λογαριασμό στην ALPHA BANK ή την Τράπεζα Πειραιώς θα βοηθούσε ίσως η καταβολή τους να γίνεται με πάγια εντολή σας.
Εγκρίθηκε η προς υπογραφή Σύμβαση με την ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) και η καταβολή του ποσού που μας ζήτησε, προκειμένου να ξεκινήσει η Ηλεκτροδότηση του Οικισμού.
Αποφασίσθηκε η συνέχιση των προσπαθειών πώλησης των αδιάθετων οικοπέδων του Συνεταιρισμού από το ΔΣ και την επιτροπή που έχει επιλεγεί.
Μετά την κήρυξη του διαγωνισμού ως << ΑΓOΝΟ >> για την Δόμηση θα συνεχίσουμε ώστε από κοινού με τους ενδιαφερόμενους να βρούμε λύσεις προς το συμφέρον τους.
Για μία ακόμη φορά το ΔΣ υπενθυμίζει στα μέλη που δεν έχουν κάνει συμβόλαιο για τα οικόπεδα τους ( 28 σήμερα) ότι οι συνθήκες γίνονται συνεχώς δυσκολότερες και ο συνεταιρισμός έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια παρέμβασης και βοήθειας . Σας επισημαίνουμε ακόμη ότι τον Οκτώβριο θα έχουμε εκλογή νέου ΔΣ. Αυτό θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερη καθυστέρηση στις διαδικασίες υπογραφής συμβολαίων λόγω του χρόνου νομιμοποίησης του όπου απαιτείτε.
Για την επικοινωνία σας με τον συνεταιρισμό, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα e-mail : oikodomikos@helpe.gr και alkioni2012@gmail.com για απορίες και οδηγίες σχετικά με συνδρομές , συμβόλαια και τη διάθεση των οικοπέδων .
Παρακαλούμε να επισκέπτεστε τον οικισμό μας όσο το δυνατόν τακτικότερα γιατί η παρουσία σας και η κυκλοφορία στους δρόμους έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για πάρα πολλούς λόγους.
Το Δ.Σ εξακολουθεί να εργάζεται στην κατεύθυνση της ταχύτερης δυνατής επίλυσης των θεμάτων που προκύπτουν αλλά και της υλοποίησης των έργων που έχουν προγραμματισθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.