Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση διάθεσης οικοπέδων

Παραθεριστικός Οικοδομικός Συνεταιρισμός προσωπικού ΕΛ.Δ.Α ΣΥΝ.ΠΕ
17Ο χλμ Ν.Ε.Ο.Α.Κ (ΕΛ.ΠΕ / Β.Ε.Α) 19300 Ασπρόπυργος
ΤΗΛ. 210 55.33.337 FAX 210.55.33.241 e-mail: oikodomikos@helpe.gr

Ασπρόπυργος 20/7/2013 Απ. Πρωτ.: 1219

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε εφαρμογή της απόφασης της Γεν. Συνέλευσης του Συνεταιρισμού της 7ης Ιουλίου 2013 το ΔΣ του συνεταιρισμού σε κοινή του συνεδρίαση με την επιτροπή διάθεσης των οικοπέδων αποφάσισαν τα παρακάτω:
Α) Να γίνει ενημέρωση προς κάθε ενδιαφερόμενο ώστε να εκδηλωθεί το ενδιαφέρον του για την απόκτηση οικοπέδου (ένα από τα 29 αδιάθετα οικόπεδα στον οικισμό μας) .
Β) Τα προς διάθεση οικόπεδα, με έγκριση της Γ.Σ., κατατάχθηκαν σε τέσσερις κατηγορίες, ανάλογα με την ενδεικτική τιμή τους, όπως εμφανίζονται αναλυτικά και στον πίνακα που συνοδεύει την ανακοίνωση.
Γ) Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα οικόπεδα, ώστε να μορφώσουν ίδια άποψη και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με τιμή προσφοράς, για συγκεκριμένο οικόπεδο αποστέλλοντας σχετική επιστολή . Οι προσφορές σας θα κριθούν πλειοδοτικά προς συμφέρον του συνεταιρισμού σε ανοιχτή διαδικασία. Για προσφορές κάτω των ενδεικτικών τιμών ο συνεταιρισμός επιφυλάσσεται να μη πραγματοποιήσει τη διάθεση αν η τιμή κριθεί μη αποδεκτή. Οι προτίμηση σας θα πρέπει να μας γνωστοποιηθεί, με ημερομηνία ταχυδρόμησης ή αποστολής με ΦΑΞ, το αργότερο έως την 20 Σεπτεμβρίου 2013. Απαραίτητα να αναγράψετε πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αν υπάρχει.
Αν χρειασθείτε βοήθεια στον εντοπισμό των οικοπέδων ο φύλακας στον οικισμό μπορεί να σας εξυπηρετήσει με τον χάρτη του οικισμού επί τόπου (07 π.μ. έως 11 π.μ στην είσοδο Β ).
Δ) Στις 21 Σεπτεμβρίου θα ανοιχθούν οι προσφορές που θα αποσταλούν και αρχές Οκτωβρίου θα κληθούν οι ενδιαφερόμενοι για απαντήσεις επί των προσφορών τους και την ολοκλήρωση των διαδικασιών απόκτησης. Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από περισσότερους του ενός για το ίδιο οικόπεδο στην ίδια τιμή προσφοράς θα γίνει κλήρωση παρουσία των ενδιαφερομένων σε ανοιχτή συνεδρίαση της επιτροπής σε ημερομηνία, ώρα και τόπο που θα σας γνωστοποιήσουμε έγκαιρα.
Ε) Η τελική επιλογή της διάθεσης είναι αποκλειστικό δικαίωμα της επιτροπής η οποία έχει εξουσιοδοτηθεί με απόφαση Γεν. Συνέλευσης του Συνεταιρισμού.
Για επικοινωνία και διευκρινιστικές ερωτήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη της επιτροπής 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00 Δευτέρα - Παρασκευή ( θα είναι πολύ χρήσιμο να δώσετε ένα τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας )
Ατραϊδη Γ. τηλ: …6978968227……
Μιληση Σπ. τηλ : …6983171598……
Κυρίκο Γ. τηλ: …6937346159…..
Και στα email του συνεταιρισμού : oikodomikos@helpe.gr --- alkioni2012@gmail.com
Και στο ΦΑΞ 210 5533 421 ( Υπόψη κου Βιτωράτου )
Τα μέλη της επιτροπής
Ατραϊδης Γεώργιος Μήλησης Σπυρίδων. Κυρίκος Γεώργιος

Για το ΔΣ

ο Γραμματέας                                                    ο Πρόεδρος

Μαντζαφός Χαρ                                            Βιτωράτος Αλέξιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.