Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Τρέχουσα Ενημέρωση για συνεταιρισμό και σύλλογο.

 Για το συνεταιρισμό ΕΛΔΑ συνπε

Συνεχίζεται η καταβολή του ποσού εκκαθάρισης που αντιστοιχεί στα μέλη μας από την οριστική λύση του συνεταιρισμού μας.. 

Το ποσό είναι 700 € ανά μερίδα ( αφαιρούνται τα έξοδα τραπέζης ) και κατατίθενται σταδιακά εντός του επιτρεπόμενου ορίου ημερήσιων συναλλαγών. Η προσπάθεια του ταμείου και της Επιτροπής εκκαθάρισης είναι αξιοθαύμαστη παίρνοντας υπόψη ότι η εργασία αυτή γίνεται παράλληλα με την καθημερινή τους ενασχόληση και φυσικά με πολλή ευθύνη . Ευχαριστούμε ολόψυχα τους υπεύθυνους. 

Ελπίζουμε μέχρι τέλους Αυγούστου να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Επειδή για τους παραπάνω λόγους δεν είναι εύκολο να στέλνουμε μέιλ ενημέρωσης μετά τη κατάθεση όπως στη πρώτη καταβολή ( τότε λειτουργούσε το ΔΣ ) και θα ελέγξουμε κάθε περίπτωση που θα εκκρεμεί στο τέλος της διαδικασίας. 

Για το θέμα της διαβούλευσης του ΥΠΕΚΑ σχετικά με το πολεοδομικό σχεδιασμό του Δήμου Ιστιαίας που σχετίζεται και με τη δημιουργία της μονάδας ασφαλτομίγματος στη περιοχή μας ( κοντά στους οικισμούς ΕΛΔΑ και ΙΚΑ )  Έγινε παρέμβαση με σχόλια από τον Οικοδ Συνεταιρισμό ΕΛΔΑ και τον  Εξωραϊστικό Σύλλογο  οικισμού προσωπικού ΕΛΔΑ  η Αλκυόνη. Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερα στη σελίδα   participate.polsxedia@prv.ypeka.gr    

Για τον Εξωραϊστικό Σύλλογο 
Συνεχίζονται,  με αργό ρυθμό ,  οι εγγραφές  μελών στο σύλλογο. 
Ελπίζουμε μετά  τις διακοπές του Αυγούστου και την επιστροφή μας στη καθημερινότητα ότι θα έχουμε τις απαραίτητες αιτήσεις εγγραφής από η μεγάλη πλειοψηφία των οικοπεδούχων. 
Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο 241 μέλη και θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια μέχρι να συμμετέχουν οι 600 από τους 617 που έχουν δικαίωμα εγγραφής όπως πιστεύουμε πως είναι εφικτό. 
Αν ο σύλλογος έχει πολλά μέλη θα μπορεί να σχεδιάσει και να πάρει αποφάσεις σε όφελος όλου του οικισμού χωρίς διακρίσεις και γιαυτό  πρέπει να συμμετέχουν όλοι οι ιδιοκτήτες και έχει τεράστια σημασία να το κάνουν με τη θέληση τους . Είναι θετικό τελικά που η συμμετοχή μας δεν είναι υποχρεωτική όπως στο συνεταιρισμό γιατί θα δείξει τις πραγματικές μας προθέσεις. Το κόστος συμμετοχής είναι ελάχιστο και θα λείπει μόνο η πίστη μας για τη συλλογική δράση για τη περιφρούρηση της περιουσίας μας. 
Στη προσπάθεια μας αυτή θα παίξει μεγάλο ρόλο η μετάδοση της πρόσκλησης συμμετοχής από τα ίδια τα μέλη μας  σε φίλους και γνωστούς τους που δεν έχουν ενημερωθεί για διάφορους λόγους. 
Πρέπει να απευθυνθούν στο μέιλ του συλλόγου  alkioni.elda@gmail.com   ή στο 6977286867 το τηλέφωνο του γραμματέα μας Μαντζαφού Χαράλαμπου. 
Επειδή ο μόνος τρόπος επαφής μας είναι αυτή η ιστοσελίδα μας προτείνουμε σε όσους έχουν έξυπνα κινητά να βάλουν τη σύνδεση  http://synelda.blogspot.com/    στην αρχική τους οθόνη για να έχουν εύκολη πρόσβαση για μία περιοδική επίσκεψη. Ζητήσε βοήθεια όσοι θέλετε. 

Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαίρι  και υγεία για όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.