Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Φυτικά από το καθαρισμό των οικοπέδων - χώρος απόθεσης

 Αγαπητοί συνεταίροι καλησπέρα

Στις 15/7/24 λήγει η προθεσμία δήλωσης για το καθαρισμό των οικοπέδων

Για την εύρεση του οικοπέδου δε γίνονται δεκτοί οι αριθμοί ΚΑΕΚ γιατί το κτηματολόγιο για τη περιοχή μας  είναι σε προανάρηση. Έτσι πρέπει να βρούμε το οικόπεδο με τις συντεταγμένες τουλάχιστον μιας κορυφής αό το τοπογραφικό του συμβολαίου μας. 

Η διαδικασία καθαρισμού στα πολύ περιορισμένα περιθώρια έβγαλε πάρα πολλά προβλήματα και ανέβασε αδικαιολόγητα το κόστος. 

Επειδή όμως πέρα από τη δήλωση και τις προθεσμίες εμείς μπορούμε να καθαρίζουμε σιγά σιγά τα οικόπεδα με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας . 

Αν ο Εξωραϊστικός Σύλλογος αποκτήσει πολλά μέλη ( αυτή τη στιγμή έχει γραφτεί το 1/3 των οικοπεδούχων ) ίσως βρεθεί τρόπος να λυθεί το θέμα σε μονιμότερη και πιο σωστή βάση. 

Σχετικά με την απόθεση των κομμένων φυτικών από τα οικόπεδα μας, ισχύει το εξής:

Τα φυτικά μεταφέρονται στη μεγάλη πισίνα απορροής των ομβρίων, ( στην είσοδο Α )  όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να καούν κατόπιν άδειας της Πυροσβεστική το Νοέμβριο. Δεν πρέπει να παραμένουν εντός του οικοπέδου, εκτός και αν καλυφθούν με χώμα, ούτε στις κοντινές οδούς. 

Θεωρούμε υποχρέωση όλων να συμμετέχουν στο σύλλογο και να βοηθήσουν στη διάδοση της συμμετοχής μας σε αυτόν σε όλους τους φίλους και γνωστούς τους μέλη μας

Σε κάθε περίπτωση απευθυνθείτε για αποστολή αίτησης κλπ στο μέιλ του συλλόγου 

alkioni.elda@gmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.