Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Λεπτομεριες για την Επιστολική ψήφο στη Γεν Συνέλευση Λύσης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟ για τη Γ.Σ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ Οικοδ. Συνεταιρισμού

 

Ο Συνεταιρισμός αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα επιστολικής ψήφου, ακόμα και σε μέλη μας που δεν το έχουν ζητήσει. Συγκεκριμένα αποφάσισε να στείλει υλικό για την επιστολική ψήφο ΚΑΙ σε όσους ΔΕΝ έχουν δηλώσει το email τους.

Εντός των προσεχών ημερών θα λάβουν δύο φακέλους: Έναν μικρό που θα περιέχει το ψηφοδέλτιο και έναν μεγαλύτερο απαντητικό, όπου θα αναγράφεται ο αριθμός μιας ταχυδρομικής θυρίδας.

Αφού συμπληρώσετε τις επιλογές σας στο ψηφοδέλτιο, θα το βάλετε πάλι στο μικρό φάκελο και θα τον κλείσετε, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. Θα τοποθετήσετε το μικρό φάκελο μέσα στον μεγαλύτερο απαντητικό φάκελο, θα τον κλείσετε, θα γράψετε τα στοιχεία σας στη θέση του αποστολέα και θα τον ταχυδρομήσετε ΑΜΕΣΑ. Ο Συνεταιρισμός θα ανοίξει τη θυρίδα και θα παραλάβει τους απαντητικούς φακέλους, την Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023 στις 12:00μμ. Τους απαντητικούς φακέλους θα ανοίξει η Εφορευτική Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης.

Όσα μέλη μας επιλέξουν την επιστολική ψήφο δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν με άλλο τρόπο. Θα έχουν βέβαια τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη Γ.Σ μέσω τηλεδιάσκεψης, ΑΝ έχουν δηλώσει εγκαίρως το email τους, λαμβάνοντας τις σχετικές οδηγίες.

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας και περιμένουμε τις απορίες σας στο 

alkioni2012@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.