Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Γενική Συνέλευση Ισολογισμού 2022 και Γενική Συνέλευση Λύσης του Συνεταιρισμού .

 Αποφασίστηκε η ημερομηνία και ο τόπος για τη Γενική Συνέλευση έγκρισης του Ισολογισμού 2022 που θα γίνει στις 28/5/23  ή στις 4/6/23 ή τελικά στις 11/6/23 ως συνήθως λόγω απαρτίας. 

Παρακαλώ διαβάστε με προσοχή τη πρόσκληση και φροντίστε για τη συμμετοχή σας. 

Η πρόσκληση στάλθηκε στα μέλη μας με email σε όσους συμμετέχουν στη διαδικασία και ταχυδρομικά στους υπόλοιπους . Η πρόσληση είναι η παρακάτω:

Ασπρόπυργος 08/05/2023                                                           Αρ. Πρωτ : 1566

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2022

 Σύμφωνα με τα άρθ. 12 παρ. 1, αρθ. 18 παρ. 1 του Καταστατικού και του αρθ. 5 παρ. 2 του Ν. 1667/86, καλούνται τα μέλη του Συνεταιρισμού σε Τακτική Γενική Συνέλευση Ισολογισμού έτους 2022, την Κυριακή 28η Μαῒου 2023 και ώρα 09:30 στην Αθήνα, οδός Αριστοτέλους 11-15 (πλατεία Βάθη) 5ος όροφος, ηλεκτρικός Ομόνοια ή Βικτώρια) στην αίθουσα του ΠΑ.Σ.Α.Σ ΔΕΗ, στον 5ο όροφο με θέματα:

  • 1.    Έγκριση Μητρώου Μελών. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με ανάταση της χειρός.
  • 2.    Υποβολή στο σώμα της έκθεσης πεπραγμένων από το Εποπτικό συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού.
  • 3.   Κάλυψη ζημιών παρελθόντων ετών ύψους 32.029,27 ευρώ από το υπάρχον έκτακτο αποθεματικό. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί διά ανάτασης της χειρός. Η εν λόγω ζημία περιλαμβάνεται στον προς έγκριση ισολογισμό ως ιδιαίτερο κονδύλι.
  • 4.    Έγκριση του διοικητικού απολογισμού διά ανάτασης της χειρός.
  • 5.    Έγκριση του ισολογισμού, του λογαριασμού αποτελεσμάτων χρήσης και του απολογισμού έτους 2022 διά μυστικής ψηφοφορίας.
  • 6.    Επιστροφή πλεονάζοντος ποσού ύψους περίπου 300.000 ευρώ από το έκτακτο αποθεματικό λόγω μη εκτέλεσης ορισμένων έργων μικρής κλίμακας που είχαν προγραμματιστεί.
  • 7.    Διάθεση των αδιάθετων οικοπέδων ιδιοκτησίας του Συνεταιρισμού. Υποβολή προτάσεων προς διερεύνηση νομιμότητας/σκοπιμότητας, όσον αφορά στην επιλογή πλέον συμφέροντος τρόπου διάθεσής τους και τον προσδιορισμό ενδεχόμενου τιμήματος.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γ.Σ θα συνέλθει εκ νέου την επόμενη Κυριακή 4η  Ιουνίου 2023, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση που πάλι δεν υπάρξει απαρτία, η Γ.Σ θα συνέλθει εκ νέου την επόμενη Κυριακή 11η  Ιουνίου 2023 στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα (09:30) και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, χωρίς άλλη πρόσκληση. Ελάχιστος αριθμός απαρτίας, 7 μέλη.

 Είναι αυτονόητο ότι η Συνέλευση θα διεξαχθεί τηρουμένων πιστά, όλων των υγειονομικών κανόνων προστασίας που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή λόγω Covid.

                                                         ΤΟ Δ.Σ

Για κάθε απορία σας επί της διαδικασίας στείλτε μήνυμα  στο alkioni2012@gmail.com 

Φυσικά δεν μπορεί να γίνουν σχόλια και να δοθούν απαντήσεις επί του Ισολογιαμού που θα αναλυθεί και θα εξηγηθεί στη Γενική Συνέλευση. 

Ακόμη αποφασίστηκε  η διενέργεια  Γενικής συνέλευσης για τη λύση και εκκαθάριση του συνεταιρισμού μας. Η πρόσκληση στάλθηκε στα μέλη μας με τους παραπάνω τρόπους και προβλέπει περισσότερες δυνατότητες συμμετοχής λόγω των ειδικών απαρτιών που απαιτούνται για το θέμα. Παρακαλώ να διαβάσετε προσεκτικά τη πρόσκληση και να επιλέξετε το τρόπο που σας εξυπηρετεί για να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή. 

Προσοχή στη τήρηση των προθεσμιών για κάθε περίπτωση και ιδιαίτερα σε περίπτωση επιστολικής ψήφου και υποψηφιοτήτων.

Για κάθε απορία σας στείλτε μήνυμα  στο alkioni2012@gmail.com

Το κείμενο είναι το παρακάτω:


Ασπρόπυργος 08/05/2023                                                           Αρ. Πρωτ : 1567

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Σ

 Καλούνται τα μέλη του Συνεταιρισμού σε Έκτακτη Γεν. Συνέλευση την Κυριακή 04 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:30 στην Αθήνα, οδός Αριστοτέλους 11-15 (πλατεία Βάθη, ηλεκτρικός – στάση Ομόνοια ή Βικτώρια), στην αίθουσα του ΠΑ.Σ.Α.Σ ΔΕΗ, στον 5ο όροφο και σύμφωνα με τα άρθρα 12 παρ. 2, 18 παρ. 1 του Καταστατικού, του άρθρου 5 παρ. 4 του Ν. 1667/1986 και του άρθρου 39 παρ. 11 του Ν.4030/2011 με θέματα:

     1 .  Λήψη απόφασης για τη λύση του Συνεταιρισμού διά μυστικής ψηφοφορίας λόγω εκπλήρωσης του σκοπού ολοκλήρωσης των έργων υποδομής. 

  •     2  Εκλογή εκκαθαριστών εκ των μελών του Συνεταιρισμού. Η ψηφοφορία θα είναι μυστική είτε τα μέλη ψηφίσουν διά αυτοπρόσωπης παρουσίας είτε διά ηλεκτρονικής ή φυσικής ψηφοφορίας. Υποβολή υποψηφιοτήτων για την ιδιότητα του εκκαθαριστή προς το Διοικητικό Συμβούλιο θα γίνεται δεκτή την 22α Μαΐου 2023 και ώρα 10πμ έως 12μμ στα γραφεία του Ο.Σ ή με email  (alkioni2012@gmail.com) έως 22 Μαΐου 2023 και ώρα 12μμ. Ανακήρυξη των υποψηφίων και ενημέρωση αυτών, έως 31 Μαΐου 2023.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γ.Σ θα συνέλθει εκ νέου την επόμενη Κυριακή 11η  Ιουνίου 2023, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, χωρίς άλλη πρόσκληση.

1. Για την επαναληπτική Γ.Σ της 11ης Ιουνίου, για όσα μέλη δεν θα μπορέσουν να παραστούν αυτοπροσώπως στις εργασίες της, παρέχεται επιπρόσθετα η δυνατότητα συμμετοχής στη Γ.Σ μέσω τηλεδιάσκεψης και ψηφοφορίας μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Για την παρακολούθηση – συμμετοχή στη Γ.Σ, θα γίνει χρήση της πλατφόρμας ZOOM την οποία πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον Υπολογιστή, τάμπλετ ή έξυπνο κινητό. Για την ηλεκτρονική ψηφοφορία θα γίνει χρήση της εφαρμογής e-voting.com.gr. Και για τα δύο χρειάζεται να έχετε δηλώσει το email σας και τον αριθμό του κινητού σας στον Ο.Σ. Όσοι λαμβάνουν ήδη ενημερωτικά email του Ο.Σ συμμετέχουν αυτόματα στη διαδικασία, εκτός αν επιλέξουν άλλο τρόπο για να ψηφίσουν. Τα μέλη που θα επιλέξουν την ηλεκτρονική ψήφο, αποκλείονται των άλλων τρόπων ψηφοφορίας. Τέλος οι συμμετέχοντες στη διαδικασία, προσμετρώνται στο σχηματισμό απαρτίας. Λεπτομέρειες θα λάβετε στο email σας από τον Ο.Σ και την εταιρία που έχει αναλάβει τη διεξαγωγή.

2. Εναλλακτικά, τα μέλη έχουν την επιλογή της επιστολικής ψήφου. Τα μέλη που θα κάνουν χρήση της δυνατότητας αυτής, οφείλουν να το δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση alkioni2012@gmail.com μέχρι την 19η Μαΐου 2023,  είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Γραμματέα του ΔΣ κ. Ατραῒδη στο τηλέφωνο 6978 968 227 ή τον Αν. Γραμματέα κ. Μαντζαφό στο 6977 286 867 μέχρι την 19η Μαΐου 2023. Οι επιστολικές ψήφοι προσμετρώνται στο σχηματισμό απαρτίας και οφείλουν να έχουν φθάσει στα γραφεία του Ο.Σ το αργότερο έως 08 Ιουνίου 2023. Τα μέλη που θα επιλέξουν την επιστολική ψήφο, αποκλείονται των άλλων τρόπων ψηφοφορίας. Όσοι επιλέξουν αυτό τον τρόπο ψηφοφορίας, θα λάβουν σχετική ενημερωτική επιστολή.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ καθώς και ο Πρόεδρος της ΓΣ δεσμεύονται να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για τη διασφάλιση της ταυτότητας του συμμετέχοντος προσώπου και της προέλευσης της ψήφου, καθώς και την ασφάλεια της ηλεκτρονικής ή άλλης σύνδεσης.

 Είναι αυτονόητο οτι η Συνέλευση θα διεξαχθεί τηρουμένων πιστά, όλων των υγειονομικών κανόνων προστασίας που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή λόγω Covid.

                                               Τ Ο  Δ. Σ

Θα σας ενημερώνουμε σχετικά με ότι χρειασθεί και ζητάμε να επισκέπτεστε τακτικά την σελίδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.