Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Εκλογές Εξωραϊστικού Συλλόγου η Αλκυόνη 10 Μαρτίου 2024

 ¨Έγινε  με νόμιμη απαρτία  η Γενική Συνέλευση της 10 Μαρτίου 2024 σύμφωνα με τη πρόσκληση που είχε σταλεί στα μέλη μας (αρ. πρωτ. 01-21/2/24 )

Έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα και  γόνιμος διάλογος. 

Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ το σχέδιο προϋπολογισμού που σας είχε σταλεί και αποφασίστηκε η ετήσια συνδρομή για το 2024  να είναι 30 Ευρώ το χρόνο ανά μέλος

Στη συνέχεια εκλέχτηκε εφορευτική επιτροπή και έγινε κανονικά η εκλογική διαδικασία όπως προβλέπεται από το καταστατικό μας και το νόμο. Εγκρίθηκε Ομόφωνα η διαδικασία.

Να υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να εκπροσωπηθείτε στη Συνέλευση  με υπεύθυνη δήλωση μέσω GOV.gr για όσους έχουν αδυναμία προσέλευσης . 

Η προσέλευση δυστυχώς δεν ήταν η αναμενόμενη και ελπίζουμε μετά τη ταμειακή τακτοποίηση μας με την απόκτηση τραπεζικού λογαριασμού του συλλόγου να βελτιωθεί αυτή την εικόνα.

Οι εκλεγμένοι συνάδελφοι θα συγκροτήσουν το συντομότερο τα όργανα και θα ενημερωθείτε σχετικά. 

Είναι πολύ σημαντικό για τον οικισμό και τη διατήρηση των έργων και της αξίας των οικοπέδων μας να ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ μέλη του συλλόγου και να είναι ταμιακά τακτοποιημένοι για να ικανοποιηθεί η ανάγκη φύλαξης του οικισμού. Φυσικά δε προκύπτει τέτοια δυνατότητα με 150 μέλη που έχουμε σήμερα. (σε 600 που έχουν δικαίωμα εγγραφής) 

Γίνεται θερμή παράκληση σε όλους να ενημερώσουμε με προσωπική επαφή ή τηλεφωνική επικοινωνία, όλα τα μέλη (οικοπεδούχους) συνεταίρους    που γνωρίζουμε στο κύκλο μας εξασφαλίζοντας έτσι  τη ποιο σημαντική βοήθεια στο έργο του νεοεκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Μόνο με τη συλλογική προσπάθεια θα έχουμε αποτελέσματα .

Τα μέλη της νέας Διοίκησης  -  Ασπρόπυργος 11/3/2024 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.