Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Τρέχουσα ενημέρωση για συνεταιρισμό και Εξωραϊστικό

 Αγαπητοί συνεταίροι καλησπέρα και καλό μήνα

Συνεχίζονται οι ενέργειες μας για καταχώρηση ( έναρξη ) του συλλόγου μας στη Δ.Ο.Υ. Ελευσίνας και την έκδοση ΑΦΜ ώστε να μπορούμε να ανοίξουμε λογαριασμό  για να μπορείτε να καταθέσετε τα 20 Ευρώ της εγγραφής σας και να αποκτήσουμε δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού και ελεγκτικού συμβουλίου. Φυσικά και περιμένουμε τη συμμετοχή σας στα όργανα και σύντομα με νέο μέιλ θα ενημερωθείτε σχετικά.  

Να ενημερώσουμε ακόμα ότι είναι πολύ πιθανό τα μέιλ από το σύλλογο να πηγαίνουν στα ανεπιθύμητα

επηδεί  περιέχουν συνδέσεις και έντυπα που ζητούνται στοιχεία σας. Μπορείτε να χαρακτηρίσετε ασφαλές το μήνυμα και να ανοίξετε τα συνημμένα του. 

Αν έχει πάει στο φάκελο Ανεπιθύμητα μπορείτε να δείξετε στο πρόγραμμα ότι δεν ειναι ανεπιθύμητο και να λαμβάνετε κανονικά τα επόμενα. 

Επειδή μέχρι τώρα η συμμετοχή στο σύλλογο  δεν είναι ικανοποιητική ελέγξτε στο κύκλο σας για τα μέλη μας γνωστούς σας αν έχουν λάβει τα μηνύματα μας. 

Ακόμα κατατέθηκε η αίτηση ανάκλησης της  έγκρισης για δημιουργία μονάδας ασφαλτομίγματος κοντά στον οικισμό μας στο συμβούλιο Επικρατείας. Θα συνεχίσουμε με κάθε μέσο την αντίδραση μας για την ανατροπή της απόφασης μαζί με όλη τη τοπική κοινωνία και τους φορείς της. Μπορείτε να δείτε σχετικό δημοσίευμα στο παρακάτω σύνδεσμο. 

συνέντευξη για τη μονάδα Ασφαλτομίγματος

Για κάθε απορία σας ναα απευθύνεστε στα μέιλ μας   alkioni2012@gmail.com  για θέματα του συνεταιρισμού  και στο   alkioni.elda@gmail.com  για τον Εξωραϊστικό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.