Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Γενικές συνελεύσεις 4ης Ιουλίου 2021

 Πραγματοποιήθηκαν με απαρτία στις ΒΕΑ/ΕΛΠΕ οι δύο προγραμματισμένες Γεν. συνελεύσεις μας

Στις 4 Ιουλίου 2021 στις 10:00 και στη συνέχεια στις 11:30 πραγματοποιήθηκαν με απαρτία και επιτυχία , παρά τις δυσκολίες λόγω covid 19 και με τη βοήθεια του προσωπικού της φύλαξης, στον εξωτερικό χώρο του αμφιθεάτρου στο διοικητήτιο των ΒΕΑ/ΕΛΠΕ  στον Ασπρόπυργο. 
Στη πρώτη Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Προϋπολογισμός 2021 , μετά τη παρουσίαση της πρότασης του ΔΣ που ειχε κατατεθεί στη ΓΣ του Δεκεμβρίου 2020 και αναβλήθηκε. Έτσι η συνδρομή μας για όλο το 2021 παραμένει στα 30 Ευρώ και μπορείτε να βρείτε τους λογαριασμούς μας στην ιστοσελίδα μας synelda.blogspot.com στη καρτέλα Επικοινωνία - Συνδρομές. 
Στη συνέχεια έγινε η συνέλευση για το Ισολογισμό   του 2020 και την έγκριση πεπραγμένων του ΔΣ. 
Αναγνώστηκε η έκθεση του Εποπτικού Συμβουλίου που από τον έλεγχο που έκανε προτεινε την έγκριση τους προς τη ΓΣ. 
 Εγινε ανάλυση του ισολογισμού , που είχε διανεμηθεί στα μέλη , και απαντήθηκαν διευκρινιστικές ερωτήσεις. Δεν υπήρξαν αντιρρήσεις ή άλλες προτάσεις και έγινε μυστική ψηφοφορία όπως προβλέπετε. 
Ο Ισολογισμός εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ.  
Αποφασίστηκε επίσης να προσπαθήσουμε το συντομότερο να μειώσουμε τις ταχυδρομικές επιστολές προς τα μέλη μας , άρα και το κόστος για το ταμείο μας , και να προωθήσουμε την επικοινωνία μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.  Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ( σε όσους έχουν δώσει email) και θα ζητήσουμε να συμμετέχουν στη πλειοψηφία τους τα μέλη μας. Μπορείτε να βοηθήσετε αν μιλήσετε με γνωστούς σας μέλη μας για να μας δώσουν ένα email επικοινωνίας , που δεν είναι απαραίτητα δικό τους , αλλά θα τους εξυπηρετεί στις ενημερώσεις μας. Ελπίζουμε να μείνουν για ταχυδρόμηση μόνο αυτοί που πραγματικά δεν έχουν δυνατότητα τέτοιας επικοινωνίας. 
Ευχαριστούμε που κάθε μέρα και περισσότερα μέλη μας επικοινωνούν μαζί μας στο email μας  alkioni2012@gmail.com .
Σας ευχόμαστε  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Το ΕΣ και Το ΔΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.